MyBridge
MyBridge

A MyBridge Kft.  felnőttképző intézetként 2003 óta foglalkozik a professzionális takarítás oktatásával, tisztítás-technológiai tananyagok fejlesztésével. Eddig több mint 600 takarító- és létesítménygazdálkodási cég részére mintegy 2500 szakmunkást és szolgálatvezetőt képeztünk az egész országban. A képzéseinken a résztvevők megismerkednek a szakma magas szintű műveléséhez szükséges takarítógépek és kézi eszközök használatával, a tisztító- és kezelőszerek illetve az egyes technológiák alkalmazásának szabályaival.

2016. januárjától munkaerő toborzással is elkezdtünk foglalkozni. Főleg takarítás, security, kertészet, étkeztetés, valamint műszaki üzemeltetés üzletágak területeire keresünk országosan munkaerőt. 

2020-ban az új Felnőttképzési törvény változásaihoz alkalmazkodva cégünk új projektbe vág, mely során támogató segítséget nyújtunk a Vállalkozásoknak. Célunk, hogy minden vállalkozás megismerje az új jogszabályi környezetet és a törvényeknek megfelelően szabályosan végezhesse továbbra is a tevékenységét.