MyBridge
MyBridge

Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető

Nyilvántartásba vételi szám: E-000131/2014/A003

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei:

 • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges (Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető munkakör megjelöléssel)
 • Érettségi végzettség
 • Tisztítás-technológiai szakmunkás végzettség (OKJ 32 853 03), vagy az azzal egyenértékű korábban megszerezhető szakmai végzettségek megléte:
  • 31 7899 03 Takarító
  • 31 814 01 0000 00 00 Takarító
  • 31 853 07 10000 00 00 Tisztítás-technológiai szakmunkás
  • 32 853 03 Tisztítás-technológiai szakmunkás

A képzés:

 2016. szeptemberétől a Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető (OKJ 52 853 02) képzés az állam által elismert OKJ-s végzettséget adó képzések közé tartozik.

A Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető tervezi, szervezi és irányítja, továbbá fejleszti a felügyelete alatt lévő végrehajtói állományt, ezáltal hozzájárul a szolgáltatás eredményességéhez és növeli annak hatékonyságát is. A szolgáltatásvezető a tisztítás-technológiai szolgáltatás kulcsfigurája.
 
A képzés egy szakmai követelménymodulból áll, mely tartalmaz 100 óra elméletet (50%) és 100 óra gyakorlatot (50%). A képzésben a megengedett hiányzás mértéke maximum 20 %. A képzés végén modulzáró vizsga letétele szükséges, melynek legalább 61% teljesítése esetén bocsátható vizsgára a képzésben Résztvevő.
 
A tanfolyam célja, hogy azokat, akik rendelkeznek tisztítás-technológiai szakmunkás bizonyítvánnyal és van vezetői vénájuk felhozzuk arra a szintre, hogy képesek legyenek felelősséget vállalni egy adott takarítási szerződés teljesítéséért és a vevő megelégedettségének fokozásáért. Cél: A szükséges kompetenciák és ismeretetek megszerzésével, a képzésben résztvevő legyen alkalmas a meghatározott adott tisztítás-technológiai szolgáltatások tervezésére, szervezésére és fejlesztésére.
A szakképesítést adó képzés keretében a hallgató megtanulja egy adott munkaterület teljes körű tisztítás-technológiai rendszerének felépítését, az információk beszerzését, felismerni a burkolatokat, szennyeződéseket és azok kockázatait, a szakmailag indokolt, ár/érték arányban leghatékonyabb eljárások és technológiák kiválasztását, a szükséges összes erőforrás meghatározását. Megismeri a humánerőforrás jogszerű és biztonságos foglalkoztatására, toborzására, kiválasztására, posztra helyezésére, szaktudásuk folyamatos fejlesztésére, minősítésére és szükség szerint humánus leépítésére vonatkozó szabályokat. Képes lesz az eszközrendszer műszaki paramétereinek meghatározására, annak karbantartása és szakszerű tárolásának megszervezésére, egy minőség-, környezet-, MEB- és információbiztonsági irányítási rendszer környezetében dolgozni, a rá vonatkozó szabályokat betartani, illetve a személyezettel megismertetni. Képes lesz továbbá a kockázatok és nem megfelelőségek megelőzésére, helyesbítő intézkedések végrehajtására, végrehajtására, a végtermék minőségmérésére és hitelt érdemlő tanúsítására, dokumentálására, a folyamatos önfejlesztésre.

A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei és vizsgafeladatai:


1.Gyakorlati vizsgatevékenység:
A vizsgafeladat megnevezése: Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezetői ismeretek bemutatása
A vizsgafeladat ismertetése: 60 perc felkészülési időt követően a modulleírásban meghatározottak szerint, saját informatikai eszköz használatával, egy előre meghatározott területen (papíralapú vagy digitális tervrajz) a megadott adatok figyelembe vételével tisztítás-technológiai rendszer tervezése és a rendszer bemutatás az összes szakmai és jogszabályi követelmény ismertetésével. A felépített rendszer folyamatos dokumentálásának és nyomon követésének bemutatása, az eszköz- és felszerelési jegyzék szerint rendelkezésre álló eszközök segítségével az esetleg előforduló nem megfelelőségek és javító, helyesbítő intézkedések ismertetése.
A vizsgafeladat időtartama: 120 perc
A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 100 %

 

Tanfolyamvezető: Ritz Tibor – Az intézet alapítója és tisztítás-technológiai szakmai vezetője, a MATISZ vezető szakértője, 2010-ben az év vállalkozója, a 2014-es Lille-ben szervezett európai szakmai versenyen aranyérmes magyar csapat felkészítője.
 
Tervezett kezdési időpont: folyamatos (jelentkezések függvényében, tanfolyamot minimum 10 fő jelentkezése esetén tudunk indítani)
 
A tanfolyam helyszíne: Elektro Profi Irodaház, 1148 Budapest, Fogarasi út 2-6. (Egyedi kérés alapján ki is tudunk települni cégek telephelyére)
 
A tanfolyam díja: 300 000 Ft/fő

A képzés OKJ-s komplex szakmai vizsgával zárul, melynek költsége 45 000 Ft.

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok