MyBridge
MyBridge

Tisztítás-technológiai szakmunkás 10113003 számú szakmai képzés

ÁLLAMILAG ELISMERT SZAKKÉPESÍTÉS!

A Tisztítás-technológiai szakmunkás formailag és tartalmilag értékelhető, dokumentált, bizalmi és lehetőség szerint a megbízó főtevékenységébe illesztett komplex szolgáltatást végez, mely során meghatározott területen, az oda nem való és ott különböző kockázatokat jelentő anyagokat távolítja el, vagy tartja távol szakszerű módszerekkel és tervezett időben.  

A szakképesítéssel rendelkező betartja és betartatja a munkahelyekkel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket, a munkavégzés tárgyi, személyi és szervezési feltételeivel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket.  

Megismeri és betartja a rá vonatkozó általános és helyi előírásokat; alkalmazza a munkaköréhez tartozó szakmai irányelveket. Tisztázza a feladatellátás körülményeit és dönt a megvalósításról, megoldásról: Ismeri a megfelelő tisztítási eljárást, technológiát és az ezekhez szükséges eszközrendszert.  

Megválasztja; előkészíti az eszközrendszert, és előkészül a munkavégzésre. Eltávolítja a különböző felületekről a nem tapadó- és a tapadó szennyeződéseket; fertőtleníti a felületeket; elvégzi a gépek és eszközök felhasználói szintű karbantartását. A feladatok elvégzésével átadja a megtisztított területet; tervezi, szervezi a saját feladatait; és dokumentálja a tevékenységét. 

 

Kezdés időpontja: 2021. október 1.

Időtartama: 800 óra (Az előzetes tudásszint felmérése biztosított, az óraszám ennek függvényében változhat.) 

Oktatási helyszín: 

Elméleti órák: 1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.

Gyakorlati foglalkozások: Kiehl Hungary Kft. 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari körút 3/D.

Oktatási napok: péntekenként 9:00-17:00

Képzési költség: Személyreszabott ár kerül meghatározásra. Az előzetes tudásszintfelmérés alapján a képzés időtartama és díja csökkenhet.

Amennyiben a szakképesítéshez kapcsolódó munkakörben dolgozik a jelentkező, a jogszabályban megengedett előzetes tudás-szintfelmérő alapján a képzés óraszáma illetve a képzés díja csökkenhet. A végleges képzési óraszám a jelentkező előzetes tudásszint felmérését követően kerül meghatározásra.

Diákhitel igényelhető!

Részletfizetési lehetőség biztosított! 

Vizsgadíj: A képzési költség nem tartalmazza, a vizsgadíjat az Akkreditált Vizsgaközpontnak kell megfizetni.
 
A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: 

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség  
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges  
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges  
    • foglalkozás egészségügyi orvos vizsgálata alapján megállapított alkalmasság
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: a képző intézmény által kiállított tanúsítvány a képzés követelményeinek teljesítéséről. 

A képesítő vizsga részei: 

  1. Írásbeli vizsga 
  2. Projektfeladat 

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok