MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető - Housekeeping - Stewarding szakképesítés

Képzésről röviden

A képzésünk összeállítása során figyelembe vettük a korábbi OKJ-s Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető képzés kompetenciáit. A képzésünknél a jelenleg hatályos kötelező elemeken kívül ezek is megjelennek. A központi programkövetelmény csak a szállodákra vonatkozik, de a képzési program kitér minden takarítandó területtípusra. A program a Tisztítás-technológiai szakmunkás tudásra épül, tehát minden képesség, ami a Tisztítás-technológiai szakmunkás szintnél elvárt, itt még határozottabb követelmény.

A 10134004 számú Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető – Housekeeping-Stewarding megnevezésű szakképesítéssel ellátható legjellemzőbb munkaterület, tevékenység leírása:

A Housekeeping-Stewarding területet vezető személy, a szálláshely motorja. A beosztottak, takarítást végző kollégák munkavégzéséért felelős. A legfontosabb feladata az ellátandó
területeken folyó munka megszervezése, és mint egy részleg vezetője, tervezési, irányítói, szervezési és ellenőrzési, értékelési tevékenysége van. Kapcsolatot tart a szálláshely többi
részlegének vezetőjével (Front Office, Karbantartás, Szobaszerviz, Étterem, Rendezvény) valamint a beszállítókkal és a szakmai szervezetekkel is. Rendkívül felelősségteljes munkakör.
A feladatai közé tartozik többek között a megfelelő színvonal biztosítása a szálláshely teljes területén, a vendégek szállodával szembeni, tisztasággal összefüggő elvárásainak teljesítése, a
vendégszobák, vendégterek, raktárak ellenőrzése tisztasági és műszaki szempontból.

 

A képzés célja:

A Résztvevő a képzés végére képes lesz felmérni bármekkora területet és meghatározni annak minimális vagy optimális takarítási szükségletét. Ehhez ki tudja számolni a szükséges emberi és technikai erőforrás szükségletet. Alapvető adatokat szolgáltat az árajánlatokhoz.
A Résztvevő meg tudja szervezni a végrehajtáshoz szükséges csoportot, be tudja őket tanítani és folyamatos inspiráció mellett fejleszteni tudja a hatékonyságukat. Adminisztrációjával támogatja a munkaügyi osztály munkáját. Képes a területi rendszert megszervezni és működtetni. Képes a technikai eszközök és kezelőszerek beszerzésére, raktározására és karbantartására.
 

Kezdés időpontja:  2024. szeptember 18

Időtartama: 200 óra

Oktatási helyszín: 1144. Budapest, Vezér u 28/b és online órák vegyesen

Oktatási napok:  szerdánként 9:00-15:45

Képzési költség: 280 000 Ft + 0 % áfa

A képzési költség tartalmazza a jegyzetcsomag árát, a képzéshez kapcsolódó vizsga díját nem tartalmazza. A vizsga díját az Akkreditált Vizsgaközpontnak kell megfizetni.

Részletfizetési lehetőség biztosított! 

 
A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: 

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség  
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges  
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges  
    • foglalkozás egészségügyi orvos vizsgálata alapján megállapított alkalmasság
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: a képző intézmény által kiállított tanúsítvány a képzés követelményeinek teljesítéséről. 

A képesítő vizsga részei: 

  1. Írásbeli vizsga 
  2. Projektfeladat 

 

Letöltés

Tisztitas-technologiai szolgaltatasvezeto kp.pdf

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok