MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

Tisztítás-technológiai szakmunkás 10113003 számú szakmai képzés

ÁLLAMILAG ELISMERT SZAKKÉPESÍTÉS!

A Tisztítás-technológiai szakmunkás formailag és tartalmilag értékelhető, dokumentált, bizalmi és lehetőség szerint a megbízó főtevékenységébe illesztett komplex szolgáltatást végez, mely során meghatározott területen, az oda nem való és ott különböző kockázatokat jelentő anyagokat távolítja el, vagy tartja távol szakszerű módszerekkel és tervezett időben.  

A szakképesítéssel rendelkező betartja és betartatja a munkahelyekkel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket, a munkavégzés tárgyi, személyi és szervezési feltételeivel kapcsolatos munkavédelmi követelményeket.  

Megismeri és betartja a rá vonatkozó általános és helyi előírásokat; alkalmazza a munkaköréhez tartozó szakmai irányelveket. Tisztázza a feladatellátás körülményeit és dönt a megvalósításról, megoldásról: Ismeri a megfelelő tisztítási eljárást, technológiát és az ezekhez szükséges eszközrendszert.  

Megválasztja; előkészíti az eszközrendszert, és előkészül a munkavégzésre. Eltávolítja a különböző felületekről a nem tapadó- és a tapadó szennyeződéseket; fertőtleníti a felületeket; elvégzi a gépek és eszközök felhasználói szintű karbantartását. A feladatok elvégzésével átadja a megtisztított területet; tervezi, szervezi a saját feladatait; és dokumentálja a tevékenységét. 

 

Kezdés időpontja: 2024. szeptember

Időtartama: 800 óra (160 óra kontaktóra, 130 óra mentorált önálló tanulás, 510 óra gyakorlat.) 

Oktatási helyszín: 2120 Dunakeszi Fő út 73

Oktatási napok: péntekenként 9:00-15:45

Képzési költség: 240 000 Ft+ 0 % áfa

Amennyiben a szakképesítéshez kapcsolódó munkakörben dolgozik a jelentkező, a jogszabályban megengedett előzetes tudás-szintfelmérő alapján a képzés óraszáma illetve a képzés díja csökkenhet.

Részletfizetési lehetőség biztosított! 

Vizsgadíj: A képzési költség nem tartalmazza, a vizsgadíjat az Akkreditált Vizsgaközpontnak kell megfizetni. (50 000 Ft)
 
A képzésbe való bekapcsolódás feltételei: 

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség  
  • Szakmai előképzettség: nem szükséges  
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges  
    • foglalkozás egészségügyi orvos vizsgálata alapján megállapított alkalmasság
  • Szakmai gyakorlat területe és időtartama: nem szükséges

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele: a képző intézmény által kiállított tanúsítvány a képzés követelményeinek teljesítése. 

A képesítő vizsga részei: 

  1. Írásbeli vizsga 
  2. Projektfeladat 

Letöltés

Tisztitas-technologiai szakmunkas kepzesi program modositott.pdf

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok